marți, 23 martie 2010

La o zi dupa...Pictures at an Exhibition...

O seara calda. Alaturi de oameni frumosi la suflet. Emotiile? Sunt si acum si vor fi in continuare. Frumoase. De cate ori privesc prin vizor, o noua emotie. De cate ori fotografia se deschide pe monitor. De cate ori simt ca este fotografie.
Nu stiu ce va urma. Ce stiu sigur este ca atat timp cat Dumnezeu ma va lasa, pasiunea asta nu se va risipi.
 There to meet with Macbeth...
Bell
Golden invasion
Országház old stamp
Queen of spiders
Running up that hill
Silent lagoon
Walk about Zion, go around her, count her towers (Psalms 48:12)

Si tot asa pana la 24...

6 comentarii:

  1. interesante imagini. inca nu m-am hotarat unde stau vis-a-vis de aceasta prelucrare excesiva a fotografiei. presupun ca ar trebui sa conteze doar produsul final. care uneori e bun. imi plac silent lagoon si ultima. punct de vedere strict personal, cum altfel?

    tot nu m-ai lamurit ce-a fost in iasi, care-a fost rolul tau sau cum ai ajuns pe la calul care sta linistit :) dar asta conteaza mai putin. te-astept si prin image project, si-o sa mai trec pe-aici - pare-se ca se construieste ceva fain.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru comentariu.
    Raspunsurile ar fi cam asa: la Iasi a fost o mica intamplare, cu o expozitie de fotografie. Rolul meu? Autorul lucrarilor. Ma pasioneaza fotografia, dar si prelucrarea in Photoshop. Nu stiu daca este excesiva. As spune ca e un mod de expresie si o interpretare a realitatii. Incerc insa sa fac si fotografie "cruda".
    Iar calul se vede din cafenea. Sunt si inorogi pe-acolo. Nu?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. disregard the las one, am gasit raspunsul. scuze ca sunt mai circumspect, nici mie nu-mi place unde-am ajuns. in tot cazul, ma bucur de revedere :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Simt o boare primavarateca, proaspata si cu aroma de verde crud prin zona. Asa ca o sa mai adast din cind in cind linga pisica neagra. Cred ca undeva, in background, e ascuns si un unicorn, il caut cu incapatinare, nu ma prea insel in materie de inorogi, sau unicorni :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu te-ntreb: da' cand iesim sa-l pandim, sa-l visam si sa-l prindem cu ochiul?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. sa dea coltul ierbii, sa fie tentat sa iasa la lumina.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate